Polnjenje klime

Polnjenje klime je najbolj pogost izraz, v katerega pa navadno spada servis klime. Priporočamo redno servisiranje avto klime – se pravi menjavo plina in filtrov na vsake 3 leta oziroma 70.000 prevoženih kilometrov. Na vsako drugo poljene klimatskega sistema vozila ( 5 let oziroma cca 150000 prevoženih kilometrov) svetujemo tudi zamenjavo sušilnega filtra na krogotoku plina klimatskega sistema, oziroma pri vsakem posegu v klimatski sistem saj je olje, katero maže kompresor hidorskopično kar pomeni, da na sebe veže vlago in s tem zmanjšuje mazalne lastnosti

Če vaša klima v avtu več ne hladi zadovoljivo, je to zelo jasen znak, da je treba na servis. Ne odlašajte! Slabo vzdrževanje oz. uporaba avtomobila brez vzdrževanja klime,  lahko privede do okvare kompresorja klimatske naprave, kar povzroči precej večje stroške kot znaša samo polnjenje plina in olja oz. servis.

 

Polnjenje klime opravimo hitro in kakovostno, ter po konkurenčni ceni saj imamo na tem področju več kot 15 letne izkušnje. Naročite se za termin preko telefona ali oddajte informativno povpraševanje!